Afyonda kurban pazarı kurulan yerler

Afyonkarahisar Valiliği Kurban Komisyonu, yaklaşan Kurban Bayramı için alınacak önlemler ve kesim yerleri konusunda önemli kararlar aldı

Gündem 14.06.2023 10:53:15 0
Afyonda kurban pazarı kurulan yerler

Afyonkarahisar Valiliği Kurban Komisyonu, yaklaşan Kurban Bayramı için alınacak önlemler ve kesim yerleri konusunda önemli kararlar aldı. İl merkezinde kurban satışı için Çayırbağ Kasabası Canlı Hayvan Pazarı ve ATB Canlı Hayvan Borsası belirlenirken, kurban kesimi için ise şu bölgelerde kesim yapılması kararlaştırıldı:

- Hamidiye Semt Pazarı
- Harb-iş Semt Pazarı
- Fuar Pazar Yeri
- Fatih Semt Pazarı
- Çavuşbaş Semt Pazarı
- Sahipata Semt Pazarı
- Kasaplar İçi
- Hazım Bozca Uydu Kent (Osmangazi) Semt Pazarı
- Karşıyaka Semt Pazarı

Bu kesim yerleri, Afyonkarahisar'da kurban kesmek isteyen vatandaşlara hizmet verecek ve sağlıklı bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirilmesini sağlayacak. Valilik Kurban Komisyonu, kesim yerlerinin belirlenmesinde güvenlik, hijyen ve sağlık standartlarını gözeterek vatandaşların güvenli bir şekilde kurban ibadetini yerine getirmelerini hedeflemektedir.

Kurban Bayramı'na yaklaşırken, Afyonkarahisar Valiliği Kurban Komisyonu'nun aldığı bu kararlar, şehirdeki kurban kesimi ve satışının düzenli ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Vatandaşlar, belirlenen kesim yerlerinde kurbanlarını güvenli bir şekilde kesme imkanına sahip olacaklar ve bu sayede bayramlarını huzurlu bir şekilde kutlayabileceklerdir.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: afyonda kurban pazarı kurulan yerler
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °